FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Samozřejmě jsem naštvaný, ale musím to překousnout

Samozřejmě jsem naštvaný, ale musím to překousnout Z n o j m o - Pokud si na něco v této sezóně může brankář Jirka Doleček stěžovat, pak je to nedostatek štěstí. Smůla se ho totiž opravdu drží. Aktuální druholigovou sezónu začal skvělými výkony, což mu však překazilo zranění, aby toho nebylo málo, podobná věc ho potkala i v neděli v utkání juniorky s Jihlavou. Není to sice tak vážné jako v prvním případě, ale vyžádá si to pár dní v klidu.

 
 
 

Jirko, nejprve zranění na začátku sezóny v utkání FNL proti Ústí nad Labem. Teď zase takový nešvar a smůla v podobě zranění v utkání s juniorkou Jihlavy. Jak to skousáváš?
Samozřejmě jsem naštvaný, není to nic příjemného. Je to navíc, jak si zmiňoval, už druhé zranění za sezónu, i když ne tolik vážné. Myslel jsem, že po utkání s Ústím , už mě smůla opustí, ale bohužel (v zápase Ústím nad Labem si Jirka zranil rameno a chyběl čtrnáct dní pozn. red). Nedá se nic dělat, musím to překousnout.

Teď trochu v nadsázce, nezapomněl si například nějaký rituál pro štěstí? Nebo na to nevěříš?
Žádné rituály nedržím, nevěřím na to. Už jsem si tak nějak zvykl, že se mi smůla nevyhýbá. Zranění se mi nevyhnula ani v minulých sezónách. Musím najít nějaký recept, jak to zlomit. (s úsměvem)

Jak už bylo zmíněno, zranění sis přivodil v nedělním zápase s juniorkou Jihlavy. Jak se to přihodilo?
Šel míč za obranu. Hřibajz (Roman Hříbek pozn. red.) byl v souboji s hráčem a já proti nim vyběhl a střetl jsem se s hostujícím hráčem. Ten sice stahoval nohy, ale i tak mě trefil.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies