FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sedmnáctka se vytáhla na Třinec, třináctka rozprášila Líšeň

Sedmnáctka se vytáhla na Třinec, třináctka rozprášila Líšeň Z n o j m o - S novým webem se vracíme i k tradičnímu souhrnu výsledků našich mládežnických celků. Jak se vedlo 1.SC počínaje U12 až U17 o minulém víkendu? Nejvíce se dařilo naší třináctce, která si doslova smlsla na Líšni, které nasázela 21 branek! Soupeř se "pomstil" v kategorii U15, kde naopak na domácí půdě dominoval on. V pasti jevišovického hřiště se pak povedlo nachytat svěřencům Jiřího Kotlána Třinec a sedmnáctka tak po delší době poznala chuť vítězství.

 
 
 

U17: ZNOJMO - TŘINEC 3:2

Branky: Švarc 2, Moravec - Štefánik, Ceniga

Sestava Znojma: Novotný - Svoboda (71. Pacula), Křivánek, Novotný (78. Procházka), Koch (80. Koch) - Chaloupka (41. Sivera), Čech, Moravec, Škarka - Švarc, Novák

Trenér Znojma Jiří Kotlán: Utkání bylo z důvodu špatného počasí přeloženo na umělou trávu do Jevišovic. I když na tuto plochu nejsme zvyklí, tak nám to pomohlo. Hřiště v Jevišovicích je užší a tím pádem bylo hodně soubojů, které jsme dokázali ustávat. Hlavním pokynem bylo čekat na vlastní polovině a vyrážet do brejků. Částečně se nám to v prvním poločase dařilo, ale hosté nás potrestali za slabý důraz před pokutovým územím. Ve druhém poločase se paradoxně po zranění probudil Švarc a dvěma brankami otočil skóre v náš prospěch. Oslavil nejen naši první domácí výhru, ale i své narozeniny.

U16: ZNOJMO - TŘINEC 3:4

Branky: Merhaut, Pacula, Dolejší - Latocha 4

Sestava Znojma: Čech - Sivera, Pacula, Bohdálek, Stupár - Péč, Veselý, Dobeš - Dolejší, Merhaut, Kaššai

U15: LÍŠEŇ - ZNOJMO 7:1

Branky: Pokorný J. 3, Kloss 2, Bílek, Divácký - Kohoutek

Sestava Znojma: Čech - Turek (47. Janík), Neumann, Vespalec, Bauer (59. Gold) - Beno, Kaššai, Daniel, Kohoutek - Ošťádal, Bohatý

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser: Do zápasu jsme vstoupili odhodlaně, kdy jsme už ve třetí minutě vstřelili vedoucí branku. To bylo z naší strany vše. Od desáté minuty převzali taktovku zápasu domácí a vůbec nás nepustili do zápasu. Chybělo nám nasazení, bojovnost a bez té se nevyhrává.

U14: LÍŠEŇ - ZNOJMO 2:1

Branky: : Kacvinský, Schulz - Vecheta

Sestava Znojma: Polepil - Janík (31. Kročil), Kašpárek, Tumurbaatar, Szewieczek (43. Stehlík) - Štancl, Prodělal, Kohoutek, Cabák (50. Mrňa) - Vašina, Vecheta (55. Čížek)

Trenér Znojma Václav Dvořák: Další zápas jako přes kopírák. V úvodu utkání jsme vstřelili rychlou branku a měli další příležitosti, které jsme nevyužili. Ve druhém poločase nás soupeř zatlačil a po individuálních chybách zápas otočil. Opět nejde hráčům vyčíst nasazení a bojovnost, ale k lepšímu výsledku chybí i trocha štěstí.

U13: ZNOJMO - LÍŠEŇ 21:3

Branky: : Prágr 5, Vorel 4, Lustig 3, Bartůněk 2, Pokorný 2, Vocílka 2, Škopek, Špalek J., Fiby, Demeter - Hnát, Přikryl, Růžička P.

Sestava Znojma: Kučma, Felcan, Bauer - Bartůněk, Prágr, Lustig, Synek, Palatka, Pecina, Pokorný, Dvořák, Škopek, Špalek Š., Vocílka, Vorel, Čížek, Špalek J., Bílek, Fiala, Fiby, Demeter, Kalabis, Kalandra

Trenér Znojma Zdeněk Mička: Z naší strany to byl nejhorší první poločas. Podcenili jsme soupeře a kluci neplnili úkoly, které měli. Kladné hodnocení by snesli dva až tři hráči, což je velmi málo. Po přestávce, kdy byl v kabině Fergusonův fén, se hra otočila o sto procent a zápas byl již v našich rukách.

U12: ZNOJMO - LÍŠEŇ 7:5

Branky: Štola 2, Železný, Bartoněk, Bakaj, Šuba, Navrátil M. - Frecer 3, Hoda, Třináctý

Sestava Znojma: Jakubec, Vaněk - Kselík, Kozyuk, Valášek, Navrátil T., Mičič, Surovec, Železný, Štola, Žák, Peterka, Štancl, Bartoněk, Šívr, Bakaj, Poláček, Šereda, Šuba, Mlčoch, Navrátil M.

Trenér Znojma Miroslav Paul: Hrálo se velmi bojovné a upracované utkání. Soupeř měl svoji kvalitu, my jsme zkoušeli hráče na postech, kde nastoupili v minulosti ojediněle a to se podepsalo na jejich výkonu. V první půli jsem nebyl spokojený s výkonem ani jednoho hráče, všichni hráli zcela pod svoje možnosti. K tomu se připojilo lajdácké zahazování brankových příležitostí, velmi slušná hra hostů a bylo otázkou kdo ve druhé půli urve vítězství na svoji stranu. Ve druhém poločase jsme si vytvořili převahu, ale pokračovali jsme v koncertu zahazovaných šancí, proto jsme utkání rozhodli v posledních minutách třemi slepenými brankami. Jsem rád, že chlapci ukázali morální sílu, za vítězstvím šli a nakonec i vyhráli. Na druhou stranu jsme byli opět svědky toho, že když do zápasu nedáme 100%, jen těžko se někam výkonnostně a poté i výsledkově posuneme.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies