FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: Porážka Třince, Líšeň srazil Holčapkův hattrick

Z n o j m o - Devatenáctka má za sebou dva úspěšné zápasy. V sobotu dokázala porazit Třinec brankou Patrika Bognera a v úterní dohrávce pátého kola si pak náš tým vyšlápl na Líšeň. Hattrickem se blýskl Filip Holčapek a jednou se trefil opět Bogner. Výrazně jsme si tak spravili chuť po prohře v Kroměříži a v tabulce stoupáme vzhůru, posunuli jsme se na čtvrté místo a právě na vedoucí Kroměříž ztrácíme šest bodů.

 
 
 

1.SC Znojmo FK - FK Fotbal Třinec 1:0 (0:0)
Branka: Bogner

Trenér Tibor Duda: Celý zápas se odehrál ve vysokém nasazení, v prvním poločase jsme si vytvořili tři čisté gólové šance, z toho dvakrát zazvonila tyč. Ve druhém poločase jsme pokračovali nadále v nátlakové hře, ale šance které jsme si vytvořili zlikvidoval výborný brankář soupeře. Nakonec po pěkné akci jsme se dokázali Bognerem střelecky prosadit. Soupeře jsme do žádné vyložené šance nepustili, dle mého názoru jsme zaslouženě vyhráli. S výkonem a dosaženým výsledkem jsem spokojen.

1.SC Znojmo FK - SK Líšeň 4:1 (2:0)
Branky: Holčapek 3, Bogner - Klein

Trenér Tibor Duda: V zápase proti Líšni jsme byli považováni za favority a vzhledem k postavení v tabulce jsme svou úlohu splnili. Potěšil mne Holčapek který se 3x dokázal střelecky prosadit a na brance Bognera se výraznou měrou podílel svou finální přihrávkou. S výsledkem jsem spokojen.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies