FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Machala po Žižkově: Výhra je zásluhou celého kolektivu, kluci dřeli

Machala po Žižkově: Výhra je zásluhou celého kolektivu, kluci dřeli P r a h a - S dvěma fakty mohl být trenér Oldřich Machala velice spokojený. Samozřejmě s velice cennými třemi z půdy doposud neporažené Viktorie Žižkova a také z toho, že se povedlo podruhé v řadě udržet čisté konto. Plný bodový zisk po pěti zápasech nás navíc opět přiblížil horním příčkám tabulky. Byť jsme na deváté pozici, ztráta na čelo je malá.

 
 
 

Z Žižkova se body většinou nevozí, jak těžký to byl zápas z vašeho pohledu?
Hodně těžký, protože tento týden jsme měli hodně našlapaný - Zlín, Brno, Žižkov. Strašně těžcí soupeři a my jsme ho zvládli. Škoda jen toho, že jsme neporazili Zlín. Musím kluky pochválit, bojovali jsme, dřeli jsme. A to, že jsme takhle dohráli dva brejky a dali z nich krásné branky, je zásluha celého týmu. Jsem rád za výhru, na Žižkově je to vždy těžké.

V první půli jsme hráli po vedoucím gólu v hlubším bloku, byl to plán, nebo to vyplynulo ze situace?
Měli jsem plánu hrát více v bloku, ale ne z tak hlubokého, protože jsme byli hodně daleko. Měl jsem strach, že by tam mohl přijít nějaký tečovaný míč, který zapadne do brány. Domácí jsme ale skoro do ničeho nepustili, myslím, že jsme odehráli dobrý zápas a zaslouženě vyhráli.

V druhé půli jsme už více drželi míč a dokázali kontrolovat hru...
Měli jsme pasáž, kdy jsme Viktorce dvě, tři minuty vůbec nepůjčili balón a krásně si to dávali. Odehráli jsme to velmi dobře i takticky. Jsem rád, že jsme přidali pojistku v podobě druhého nádherného gólu.

Dva zápasy, dvě čisté konta. Z toho pohledu určitě panuje také spokojenost, jelikož jsme v minulých zápasech často inkasovali?
Vyvarovali jsme se hrubých chyb, které jsme dříve dělali. Pokud neuděláte hrubou chybu a hrajete dobře zodpovědně a pokoušíte se o brejky, tak většinou něco vyjde. Musím být dnes spokojený, to že jsme zde vyhráli, je dílo celého kolektivu.

Poučil se tým z konce utkání se Zlínem? Proti Žižkovu už jsme konec zápasu celkem v pohodě kontrolovali.
Proti Žižkovu jsme odehráli konec úplně jinak, za což jsme rád. Dohráli jsem zápas na půlce soupeře, drželi míč, tak by to mělo vypadat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies