FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nejlepší doma s nejlepším venku, taková bude nedělní bitva na Žižkově

Nejlepší doma s nejlepším venku, taková bude nedělní bitva na Žižkově Z n o j m o - V desátém kole Fotbalové národní ligy se střetnou nejlepší tým doma a nejlepší tým na hřištích soupeřů. Právě s nálepkou celku, který získal venku nejvíce bodů, jedeme na Žižkov. Ten si naopak ze svého stadionu udělal nedobytnou tvrz. Na Žižkově se tradičně hraje v neděli dopoledne. Nejinak tomu bude i teď, výkop je naplánován na 10:15.

 
 
 

Žižkov se vydal koncepční cestou. Tým má zpět do první ligy přivést mladý trenér Jindřich Trpišovský. Ten převzal Viktorku v létě minulého roku a vedení ho i přes špatný začátek do sezóny podrželo. Byla to správná volba, která nese své ovoce právě v aktuální sezóně. V minulém ročníku obsadili Pražané pátou pozici, nyní jsou po devíti odehraných kolech na druhém místě za vedoucím Táborskem, a to jen pouze kvůli horšímu skóre.

FK Viktoria Žižkov - 1.SC Znojmo FK
Neděle 12.10.2014 (10:15 hod.)

Viktoria ukazuje svoji sílu především v domácím prostředí, kde již nasbírala třináct bodů a v tomto ohledu je vůbec nejlepší v lize. Venku už je to citelně horší a v minulém kole Žižkov zachraňoval na poslední chvílí remízu v Mostu. Svěřenci trenéra Trpišovského měli obdobný program jako Znojmo. Tedy v neděli ligový zápas a ve středu pak pohárovou odvetu v Mladé Boleslavi. Favorit hrající Synot ligu zvítězil vysoko 5:0, Žižkov ale nenasadil svoji nejsilnější sestavu.

Nejvíce aktuálně trápí Žižkov zdravotní situace týmu. Proti Boleslavi se zranil jeden z klíčových hráčů Zdeněk Folprecht, otazník visí dle oficiálních stránek klubu také nad Karafiátem, Bodečkem a Voltrem. Trenér Trpišovský tak musí řešit velký rébus ohledně sestavy.

Trenéři před zápasem

JINDŘICH TRPIŠOVSKÝ (ŽIŽKOV) - Kádr trápí zdravotní problémy. Pokud jde o soupeře, tak ten má nebezpečného útočníka Žondru, který je typem Jana Kollera. Dále záloha se opírá o exligové hráče, kterými jsou Okleštěk a Pázler. Kvalitu má pochopitelně i reprezentant Srbska Kovačevič. Dopředu jde o nesmírně silný tým, který nyní vyřadil Brno z poháru (zdroj: fkvz.cz)

OLDŘICH MACHALA (ZNOJMO) - Čekám podobný zápas jako proti Brnu. Žižkov bude muset hrát do naší plné obrany. Já doufám, že k utkání přistoupíme stejně jako proti Brnu a nebudeme pouštět Žižkov do šancí. Samozřejmě vím, že to bude těžký zápas, ale chtěli bychom uspět./p>

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2010-2011 Znojmo - Žižkov 0:1 (0:1)
2010-2011 Žižkov - Znojmo 2:1 (1:0)
2012-2013 Znojmo - Žižkov 0:0 (0:0)
2012-2013 Žižkov - Znojmo 1:1 (1:0)

Porovnání týmů

2. místo v tabulce 17 bodů
14:8 skóre 1,56 gólů na zápas
4 čistá konta V-V-P-V-P forma
0 červených karet 13 bodů doma
10. místo v tabulce 12 bodů
16:17 skóre 1,89 gólů na zápas
2 čistá konta P-R-R-P-R forma
2 červené karty 10 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies