FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ve čtvrtek to začne! Rekonstrukce stadionu!

Ve čtvrtek to začne! Rekonstrukce stadionu! Ve čtvrtek ráno to začne. Ptáte se co? To, na co čekají všichni příznivci 1.SC Znojmo FK a nejen oni, a o čem snili generace před tou současnou, která prožívá prvoligovou realitu.

 
 
 

Rekonstrukce stadionu

Tři etapy jsou nutné proto, abychom mohli jarní část sezony Gambrinus ligy odehrát na svém domácím Městském stadionu v Husových sadech ve Znojmě. Není pochyb o tom, že bychom jistojistě měli více bodů, pokud by tomu tak bylo už i na podzim... Ale zpět ke známým třem krokům - kompletní rekonstrukce travnaté plochy, včetně vyhřívání, osvětlení a rekonstrukce tribun včetně vnitřního vybavení.

Proběhla příslušná výběrová řízení a přestože je čas naším nepřítelem, všichni pevně věříme a děláme vše pro to, aby se rekonstrukce stihla do jarních bojů a my se tak mohli předvést vlastním fanouškům ve vlastním zrekonstruovaném stánku.

Již tento čtvrtek s úderem 8.00 vjedou na stadion bagry a nákladní vozy a začne tak první fáze a tou je rekonstrukce travnaté plochy, včetně vybudování vyhřívání této plochy. Prvním úkolem bude odbagrovat a následně odvést cca.50 cm zeminy z celé plochy hřiště. Kompletně pak bude rekonstruován a nově zbudován odtokový systém hřiště, položeny budou stovky metrů trubek, ve kterých bude proudit teplá voda sloužící k vyhřívání travnaté plochy. Po položení několika vrstev podloží bude na plochu položen travnatý koberec, který se v tuto chvíli připravuje v Holandsku. Kompletní rekonstrukci pak na základě výběrového řízení provede firma PROSTAVBY.

určitě Vás budeme i nadále o rekonstrukci informovat a fotografie najdete na našem webu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies