FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Skvělé vítězství! Příbram odjela poražena

Z n o j m o - Důležitý duel čekal náš tým proti Příbrami a znojemští fotbalisté ho zvládli na jedničku. Středočechy totiž porazili 3:0. Výhra se zrodila už v prvních minutách, už v deváté totiž vedli domácí 2:0. Klíčovým momentem utkán jistě bylo zneškodnění penalty brankářem Hrubým. Příbram totiž mohla srovnat na 1:1. Nakonec vše dobře dopadlo.

 
 
12.k. (Brno, Srbská), sobota 26.10.2013
1.SC Znojmo FK - 1.FK Příbram  3:0  (2:0)
Branky: 4. Vašíček, 9. a 55. Okleštěk.
ŽK: 5. Hudec, 76. Jonov – 24. Mareš, 38. Divíšek.
ČK:
Rozhodčí: Petr Ardeleánu - Václav Štěrba, Jan Machálek
1.SC Znojmo FK: Hrubý – Mudra, Jonov (C), Hudec, Cihlář – Crnkić (80. Tomeček), Nepožitek, Okleštěk, Lacko (66. Hrošovský), Helísek (87. Reljić) – Vašíček.
1.FK Příbram: Hruška (C) – Krbeček, Zápotočný, Mišůn, Divíšek – Mareš, Abraham, Tarczal (61. Aziz), T. Pilík (50. Danoski) – Švancara, Řezníček (74. Stratil).
Počet diváků: 654
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojmo začalo zápas velmi dobře, už ve 4. minutě totiž využil zaváhání Příbrami Václav Vašíček a z pravé strany prostřelil brankáře Hrušku. Třaskavý začátek však pokračoval. V osmé minutě Švancara vybojoval penaltu a hosté mohli srovnat. K pokutovému kopu se postavil Zápotočný, ale nezahrál ji vůbec ideálně a brankář Hrubý si připsal úspěšný zákrok. To ale nebylo vše. Ihned z následného protiútoku totiž Znojmo vstřelilo druhou branku. Tomáš Okleštěk se dostal za obranu a vybíhajícího brankáře Hrušky šikovně přeloboval.

Příbram nepovedený úvod hodně poznamenal, z letargie ji dostala až šance Pilíka, který protáhl Hrubého z přímého kopu. Další šance utkání rozhodně nepostrádalo. Dobrou možnost měl v 22. minutě Pilík, jenž pálil z vápna na přední tyč. Hrubý však chytal ve velké pohodě. Hosté ale nedokázali domácí přikovat k vlastní bráně, právě naopak. Crnkić mohl zvyšovat na 3:0 a jen zákrok Hrušky uchránil Příbram od další pohromy.

Začátek druhé půle mohl slibovat podle skóre aktivitu hostů, jejich hra se ovšem oživila až s příchodem Azize v 61. minutě. To už ovšem Příbram prohrávala již o tři góly. Parádní gól vykouzlil Tomáš Okleštěk, který u pravé postranní čáry sondoval postavení brankáře Hrušky a pak svým lobem dokonale překvapil. Krátce poté mohl definitivně zasadit smrtelnou ránu soupeři Crnkić, podruhé v utkání ho však dokázal vychytat Hruška Jak už bylo psáno, Aziz hru svého týmu oživil. Ukázal to hned při svém příchodu, kdy musel jeho skákavou střelu likvidovat Hrubý. Ani aktivita šikovného ofenzivního záložníka ovšem převahu Příbrami nezajistila. Znojmo dohrálo zápas ve velkém klidu a pohodě.

Ohlasy

Leoš Kalvoda (Znojmo): Věděli jsme, že v tomto zápase jde o hodně. Pokud bychom neuspěli, tak by se bodová propast mezi námi a soupeři prohloubila. Naší hráči podali výkon, jaký od nich očekávám. I když ještě stále není optimální. Je však vidět, že když si vezmou k srdci, aby hráli jednoduchý a běhavý fotbal, tak to nese svoje ovoce. Což jsme prokázali ve třetím zápase po sobě. Střelec dvou branek Okleštěk je hodně svérázný. V zápase odvedl maximum. Jeho druhá branka je z říše geniálních gólů, které on umí. Už podobné dal, má dokonalý přehled. Ale musí si fotbal srovnat v hlavě.

Petr Čuhel (Příbram): Znojmo vyhrálo zaslouženě. My jsme do utkání vstoupili velmi nekoncentrovaně. Výsledkem toho byly dvě inkasované branky a neproměněná penalta. Kdybychom ji proměnili, tak by se utkání mohlo vyvíjet úplně jinak. Potom jsme už moc šancí na otočení výsledku neměli. Pár situací jsme si vytvořili. Ale byli jsme pomalejší, málo důrazní. Šance jsme prováhali nebo zahodili. Tím, že jsme nevstřelili branku, tak jsme se do zápasu nemohli dostat. Po třetím gólu se už utkání jenom dohrávalo. Náš výkon dnes s bojovností neměl nic společného.

 
Zápasový servis

Preview

Ohlasy

Další

Video

  • Tomáš Okleštěk - autor dvou branek proti Příbrami | přehrát
  • Petr Švancara (Příbram) po prohře 0:3 s 1.SC ZN | přehrát
  • Vlastimil Hrubý po svém třetím shotoutu v 1.lize | přehrát
  • 1.SC Znojmo FK - 1.FK Příbram 3:0 (2:0) | přehrát
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies