FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka zvítězila nad Líšní, dařilo se i U16

Devatenáctka zvítězila nad Líšní, dařilo se i U16 Z n o j m o - Jedenáctá kola měly na programu mládežnické soutěže. Jak už napovídá nadpis, dařilo se především U19 a U16. Prvně jmenovaný tým zvítězil doma nad Líšní. Šestnáctka dokázala uspět ve Vyškově. Ostatním znojemským celkům už se body získat nepovedlo. Přehled výsledků v článků.

 
 
 

U19

11.kolo / 1.SC Znojmo FK - SK Líšeň 2:1 (1:1)
Branky Znojma: Bogner 2.

1.SC Znojmo FK: Konvalina - Morong, Pokorný, Hrazdílek, Šálek - Kolařík (65. Čermák), Slavík (46. Sokol) - Vala (46. Holčapek), Le Minh (85. Kolegar), Janák (85. Kunst) - Bogner.

Znojmo po dvou prohrách opět ukořistilo tři body. O osudu utkání se rozhodlo v druhé půli, kdy vítěznou branku vstřelil Bogner, což byl také jediný úspěšný znojemský střelec v zápase. Znojmo se nachází v tabulce na šestém místě s osmnácti body.

Trenér Znojma Bohumil Juřica - Utkání asi moc ke koukání nebylo, vyhrálo šťastnější mužstvo. Třech bodu si velmi vážím.


U17

11.kolo / Městský FK Vyškov - 1.SC Znojmo FK 4:1 (1:0)
Branky Znojma: Fryš.

Sedmnáctce se zatím příliš nedaří a nachází se na posledním místě tabulky. Body nepřineslo Znojmu ani utkání ve Vyškově, i když po první půli byla naděje alespoň na bod.


U16

11.kolo / Městský FK Vyškov - 1.SC Znojmo FK 0:2 (0:0)
Branky Znojma: Jordán, Matěj

Šestnáctka si vedla ve Vyškově lépe než jejich starší kolegové a díky brankám Jordána a Matěje ze druhé půle si odvezla tři body. V tabulce se Znojmo drží v klidném středu na devátém místě se ziskem dvaceti bodů.


U15

11.kolo / FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK 7:0 (6:0)

1.SC Znojmo FK: Valenta (36. Koukal) - Koch (41. Kochan), Kormoš, Moravec, Rehberger (55. Dolejší) - Škarka, Burda, Novotný, Novák - Turek (36. Valenta, 60. Veselý), Adámek.

Zbrojovka byla v utkáním jasným favoritem a podle toho také vypadal konečný výsledek. Znojmo se i přes prohru nachází na sedmém místě tabulky pouhé dva body za Zlínem.

Trenéři Zbrojovky Šustr a Kučera - Utkání jsme rozhodli kvalitním výkonem v prvním poločase. Čtyř branek dosáhl nás nejlepší střelec Zikl, na tři přihrál Doubravský. I ve druhé půli se soupeř bránil, nám už se ovšem povedlo skórovat jen jednou.


U14

11.kolo / FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK 6:0 (3:0)

1.SC Znojmo FK: Novotný (36. Pigal) - Slabý, Bohdálek, Šimka, Sivera (58. Pospíchal) - Dolejší - Tóth (36. Beneš), Merhaut (45. Urban), Kochan, Stupár - Veselý

Domácí tým předvedl dobrý výkon a Znojemští nedokázali na vývoj utkání gólově reagovat. V tabulce se čtrnáctiletí znojemští fotbalisté nacházejí na pátém místě hned za duem Zlín - Prostějov.

Trenér Zbrojovky Petr Opletal - Dnes to bylo jedno z nejlepších utkání sezony, jestli ne nejlepší. Kluci po většinu hrací doby dobře reagovali, vybírali si co možná nejvhodnější varianty řešení. Od první minuty jsme hráli svižně a bojovně, tlačili se do útoku a téměř nechybovali. Řada hráčů předvedla výborné individuální výkony.

Trenér Znojma Libor Palička - V tomto utkání měli domácí nácvik herní činnosti, my jsme měli nácvik kondiční činnosti. Hráče chci však pochválit, že utkání odbojovali až do konce, i když o vítězi bylo už dávno rozhodnuto.


U13

11.kolo / FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK 26:9

Trenéři Zbrojovky Janás a Duroň - Utkání se Znojmem bylo nakonec přesunuto do areálu TCM na umělou trávu, změna jistě pomohla kvalitě hry. Během utkání jsme se zaměřili na komunikaci v týmu a na činnost po odebrání míče. Zajímavá byla i poločasová debata, kdy jsme s hráči o těchto tématech diskutovali. Především druhý poločas odehráli kluci s chutí a hru si užili.


U12

11.kolo / FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK 47:2
Branky Znojma: Janík, Štancl.

Trenéři Zbrojovky Vorlický a Talafa - V dalším kole ligy jsme narazili na celek Znojma. V utkání jsme zaměřili pozornost na to, zda hráč reaguje, kdy a jak rychle. K vidění byla spousta pěkných kombinačních akcí a také spousta branek.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies