FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dobře rozehraný zápas juniorka neudržela a veze z Pardubic bod

Dobře rozehraný zápas juniorka neudržela a veze z Pardubic bod P a r d u b i c e / Z n o j m o - Zápas dvou rozdílných poločasů byl k vidění v Pardubicích v rámci patnáctého kola Juniorské ligy. Znojmo zvládlo první část na jedničku a dostalo se do dvoubrankového vedení, když se dvakrát trefil Petr Kirschner (foto). V druhé půli ale hosté nastavený trend neudrželi, aktivnější byly Pardubice a dočkaly se také vyrovnání.

 
 
15.kolo, pondělí 14.10.2013
FK Pardubice - 1.SC Znojmo FK  2:2  (0:2)
Branky: 72. Jan Růžička, 79. T. Jelínek – 3. a 20. Kirschner.
ŽK: 14. Čáp, 25. Křivka, 28. Jan Růžička – 47. Stáňa, 54. Melecha, 88. Hověz.
Rozhodčí: Robert Hájek - Antonín Kordula, Dujsík
FK Pardubice: Ptáček – Fidler, Křivka, Čáp, T. Konvalina – Jan Růžička, Hron (78. T. Jelínek), Prokopec, Strachota (46. Pleskot) – Kopecký (70. Strouhal), Knotek.
1.SC Znojmo FK: Doleček - Jurić, Simerský, Odehnal, Šálek - Stáňa, Šrámek (68. Čermák) - Reljić, Juhaňák (83. Hověz), Melecha - Kirschner (75. Sanusi).
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojmo vstoupilo do utkání velmi dobře. Už ve třetí minutě se prohnal skrz obranu Reljić, ale zradilo ho zakončení. O pár okamžiků později už se ale Jihomoravané mohli radovat z vedení. Míč se odrazil k volnému Petru Kirschnerovi, který zhruba z patnácti metrů zavěsil míč pod břevno. Hra i nadále patřila hostům, kteří domácí dál trápili v útoku a v obraně v pohodě hájili těsný výsledek. Ve 20. minutě náš tým přidal pojistku, byl to opět Petr Kirschner, který těžil z přihrávky Reljiće před prázdnou bránu.

První výraznější šance Pardubic přišla ve 24. minutě, kdy ze střední vzdálenosti pálil Kopecký a orazítkoval znojemskou tyč. Znojmo to ale z míry nikterak nevyvedlo. Hattrick mohl zkompletovat Kirschner, ale jeho dorážku i předchozí pokus Reljiće brankář Ptáček zlikvidoval.

Jestli to vypadalo v první půli na jasnou věc pro Znojmo, v druhé části si situaci výrazně zkomplikovalo. V 54. minutě ještě stálo při Jihomoravanech štěstí, když Knotek orazítkoval opět pouze tyč a o pár chvil později zlikvidoval tutovku stejného hráče brankář Doleček. Pardubice se však zaslouženého snížení dočkaly. Parádní střelou z dálky se prezentoval Jan Růžička a dal domácím naději na bod. Znojmo se mohlo uklidnit vzápětí po akci Reljiće, ten ale místo přihrávky střílel a jeho pokus šel vysoko nad.

K vyrovnání se dostali domácí v 79. minutě, kdy se po pár minutách na hřišti prosadil střídající Tomáš Jelínek. Znojmo pak mohlo být rádo ještě za bod, v nastaveném čase měl totiž šanci Růžička. Hosty však spasil dobrým zásahem brankář Doleček.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): První půle byla z naší strany odehrána dobře, dostali jsem se do vedení 2:0. To bylo vše v pořádku, ale zápas se hraje devadesát minut. Bohužel druhý poločas někteří hráči odešli kondičně, byly tam i nějaké zdravotní problémy, tak se to mohlo projevit. Soupeře jsme nechali srovnat, přitom jsme měli šance i ve druhé části. Sám Kirschner mohl dát v utkání klidně čtyři branky. Další možnosti jsme ale neproměnili, Pardubice daly kontaktní gól a pak se jim povedlo vyrovnat. Podle průběhu zápasu, první poločas my dobře, druhý oni dobře, asi zasloužená remíza.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies