FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S přípravou jsem spokojený, hodnotil duel s Trnavou Leoš Kalvoda

S přípravou jsem spokojený, hodnotil duel s Trnavou Leoš Kalvoda Č e r v e n í k - Příprava s Trnavou během reprezentační přestávky byla vhodným nástrojem k udržení zápasového rytmu a také prostorem vyzkoušet hráče, kteří se tolik neobjevují v základu A-týmu. Trenér Leoš Kalvoda byl s utkáním nakonec spokojený, což hodnotil také v našem rozhovoru.

 
 
 

Jak hodnotíte přípravu s Trnavou?
Soupeř vystřídal v utkání dvě jedenáctky. My jsme utkání odehráli v podstatě v jedné jedenáctce. Na začátku akorát musel nuceně vystřídat Radek Buchta a v poločase střídal Pepa Hnaníček. Další hráči přišli až v průběhu druhé půle. Odehráli jsem celkem dobrý zápas, bylo to svižné utkání. Nebylo tam až tolik vyložených šancí, byla to hra spíše mezi vápny. Samozřejmě k tomu přispíval i velmi silný vítr. S touto přípravou jsem spokojený.

Podle vašich reakcí v úvodu utkání, to ale nevypadalo na spokojenost?
Cestovali jsem tři hodiny autobusem. Přijeli jsem hodinu před zápasem, protože jsem trochu bloudili. Myslím, že kluci se v průběhu utkání rozběhali a spadla z nich autobusová únava, hráli vcelku slušně. Přece jen, když jedete tři hodiny autobusem, tak nějaká únava tam je.

Do utkání vstoupili v závěru i dva Nigerijci Uchenna a Kabokeme. Už jsou kmenovými hráči Znojma?
Ještě ne, ještě není nic vyřízeného. Pořád se ještě zkouší, jsou to mladí hráči. My ale takové hráče potřebujeme, i co se týká juniorského týmu, protože na každé jeho utkání dáváme zhruba pět hráčů z áčka. Věkem jsou oba Nigerijci ještě dorostenci, takže je možné z nich ještě něco vytáhnout.

Jak jste viděl výkon Martina Hudce?
Martin Hudec až na nějaké dvě takové rozehrávky si to vcelku oddirigoval, uhrál. Stejně ale od něj ještě čekám daleko více.

Hráči, co s vámi nejeli na Slovensko, dostali volno?
Nepožitek měl ještě ze zápasu se Spartou naražené žebra. Vašíček začíná trénovat, běhat. Yonov je nemocný a Hrošovský reprezentuje (Slovensko U21 pozn. red.).

Otázka koho na hrot místo Václava Vašíčka vyřešena? Nebo doufáte, že se stihne dát do utkání s Baníkem dohromady?
On se uzdraví. (s úsměvem)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies