FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Stejný soupeř, stejný scénář? Ve 4. kole poháru nás čeká Sparta

Stejný soupeř, stejný scénář? Ve 4. kole poháru nás čeká Sparta Z n o j m o - Ani ne před měsícem se Znojmo utkalo se Spartou v rámci 8. kola se Spartou Praha. Pražané vyhráli na Srbské 2:0 a nyní čeká oba soupeře další zápolení, tentokrát však ale v osmifinále Poháru České pošty. Pohárová bitva bude reminiscencí na dva roky staré střetnutí Znojmo se Spartou ve stejné fázi poháru. Tenkrát ještě druholigový Jihomoravané podlehli Spartě jasně ve dvou zápasech.

 
 
 

Sparta od posledního střetnutí na své formě nic neztratila, ba právě naopak. Pražané vedou tabulku se čtyř bodovým náskokem před Plzní a zažívají vůbec nejlepší start do ligy. V domácím poháru se však suverenita Sparty příliš neukázala. Svěřenci trenéra Lavičky vyhráli ve Zlíně pouze 1:0, ale i to se počítá. V osmifinálovém souboji proti Znojmu budou opět jasným favoritem.

1.SC Znojmo FK - AC Sparta Praha
Sobota 5.10.2013 (15:30 hod. - Znojmo!!!)

Pro Znojmo je nepříjemným faktem, že bude postrádat zraněného útočníka Václava Vašíčka, který se v posledních zápasech rozstřílel, navíc je to jediný opravdu hrotový útočník ve znojemském kádru. Nahradit by ho měl někdo z tria Reljić, Crnkić, Okletěk.

10. k. Gambrinus ligy: Znojmo srazily standardní situace, Sparta bere tři body

VÍTĚZSLAV LAVIČKA (TRENÉR SPARTY) - Domácí pohár pro nás má velkou váhu i vzhledem k tomu, že nehrajeme evropské poháry. Je to jedna z možností, jak můžeme vidět v soutěžních zápasech i hráče, kteří nenastupují pravidelně v ligové soutěži. Máme v úmyslu udělat určité změny v sestavě, ale nebude to v takovém počtu, jako v předchozím kole ve Zlíně.

Očekávám těžký zápas i kvůli tomu, že se hraje ve Znojmě, kde budou mít domácí výraznější podporu diváků. Do Brna diváci za týmem Znojma nejezdí v takovém počtu, v jakém by mohli přijít přímo ve Znojmě. Tamní stadion neznám a nechám se překvapit, co nás tam čeká. (zdroj: sparta.cz)

Vstupenka na utkání stojí 100kč, držitelé ZTP a děti do 15 let zdarma. Držitelé permanentek vstup výjimečně zdarma nemají.

LEOŠ KALVODA (TRENÉR ZNOJMA) - Na zápas jsem se připravovali jako na kterékoliv mistrovské utkání. Do zápasu samozřejmě půjdeme s tím, že budeme chtít Spartu porazit, kdo by nechtěl. Doufám, že nás přijde podpořit hodně diváků, a že utkání bude odměnou, že museli jezdit do Brna.

PATRIK HROŠOVSKÝ (ZÁLOŽNÍK ZNOJMA) - Sparta je jeden z největších klubů v Česku, všichni se těšíme a doufáme, že nás přijde podpořit hodně lidí, když se hraje ve Znojmě.


Historická chvíle nastala pro Znojmo, když se před dvěma lety postavilo v osmifinále pražské Spartě. Pro tehdy druholigový klub to byl svátek a podle toho také vše vypadalo. Na domácí utkání se přišlo podívat 4195 diváků. Sparta potvrdila roli favorita, ve Znojmě vyhrála 4:1 a doma pak 3:0. V zápase se představili i Libor Sionko a Zdeněk Mička. Oba ale už v kádrech nejsou. Sionko ukončil kariéru a Zdeněk Mička je na hostování v Tasovicích. (Foto: Libor Duchoň)

V prvním osmifinálovém utkání je velmi pravděpodobné, že by mohl nastoupit v dresu Spartu Tomáš Ujfaluši. (Foto: sparta.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies