FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Václav Tomeček zvolen Hráčem 13. kola Juniorské ligy

Václav Tomeček zvolen Hráčem 13. kola Juniorské ligy Z n o j m o - Jako první hráč v historii byl Václav Tomeček zvolen hráčem kola Juniorské ligy. Završil tak skvělý prodloužený výkon. V sobotu se podílel asistencí na porážce Mladé Boleslavi v Gambrinus lize a v pondělí vstřelil hattrick Táborsku v Juniorské lize. Václavovi gratulujeme a v následujícím článku si můžete přečíst ochutnávku z rozhovoru pro web www.juniorskaliga.cz.

 
 
 

Václave mohl byste čtenářům webu na úvod prozradit jaké byly vaše fotbalové začátky?
Všechny zdravím. Moje fotbalové začátky byly v TJ Sokol Doloplazy odkud pocházím. Je to kousek od Olomouce, asi 15 km. V osmi letech jsem přišel do Sigmy Olomouc a prakticky jsem tam strávil svoji dosavadní kariéru.

Teď už k pondělnímu utkání proti Táborsku. Jak byste utkání zhodnotil? Byl to poměrně dost bláznivý zápas.
První poločas to byl celkem vyrovnaný zápas. Sice jsme dostali gól z brejku, ale přišlo z naší strany rychlé vyrovnání Patrikem Hrošovským. Ve druhém poločasu jsme byli aktivnější a více se tlačili do koncovky, z toho vyplynuly i dva následující góly. Už to vypadalo, že utkání v klidu dohrajeme, ale přišlo vyloučení a soupeř toho využil a vyrovnal. I v desíti jsme ale stále věřili, že bychom mohli vyhrát. Vždy je nějaká šance a jsem rád, že jsme duel nakonec zlomili v náš prospěch. Myslím si, že za výkon jsme si výhru zasloužili.

Pro vás osobně to byl vydařený prodloužený víkend. Nejprve asistence na druhý gól v ligovém utkání proti Boleslavi a pak hattrick v Juniorské lize.
Myslím, že pro celé Znojmo to byl úspěšný víkend. První výhra v Gambrinus lize a pak jsme to potvrdili i v juniorce. Takže spokojenost.

Cítíte se hlavně jako střelec gólů, nebo jako nahrávač?
Hlavně se snažím dobře pracovat, když odvedu maximum, pak ty branky a asistence přijdou samy, to je ta sladká odměna. Cítím se spíš jako připravovatel gólů.

První hattrick na takto vysoké úrovni?
V soutěžním mistrovském utkání je to první hattrick.

Jaké to je vstřelit svůj první hattrick?
Cítil jsem se dobře. Hlavně také proto, že to rozhodlo zápas.

Nepřipomínali vám spoluhráči, že vás čeká příspěvek do týmové kasy?
To nikdo neříkal. Jenom mi gratulovali. (s úsměvem)

Můžete nastínit, jak každý ze tří gólů vypadal?
Při prvním gólu jsem dostal míč do křídla mezi obránce. Prošel jsem z levé lajny, zasekl jsem si balón před obráncem a zakončoval jsem pod brankářem. Druhá branka byla po úniku prostředkem hřiště, kdy mi kluci dobře stopery odtáhli do strany. Já jsem prošel uvolněným prostorem a pak už jsem jen obešel gólmana a dával do prázdné brány. Poslední gól byl v podstatě stejný. Výkop od brankáře a vyhraný souboj našeho útočníka. Míč propadl ke mě a opět jsem šel sám na gólmana, přišla klička a gól.

CELÝ ROZHOVOR NAJDETE NA WEBU JUNIORSKALIGA.CZ

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies