FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Další pražský soupeř, tentokrát Znojmo míří na půdu Střížkova

Další pražský soupeř, tentokrát Znojmo míří na půdu Střížkova Z n o j m o - Po třináctém kole bude mít za sebou Znojmo pražský dvojboj. Zápas se Žižkovem už mají Jihomoravané za sebou, nyní na ně čeká cesta do Prahy, kde se střetnou s FK Bohemians Praha. K absolutní jistotě udržení prvního místa stačí Znojmu bod, lídr druhé ligy však logicky musí pomýšlet na výhru.

 
 
 
REMÍZOVÝ KRÁL - FK BOHEMIANS PRAHA

Střížkovský klub se v minulé "nováčkovské" sezóně dle předpokladů pohyboval ve vrchních patrech tabulky. Bohemians totiž disponovali velmi kvalitním kádrem podobnému tomu v dobách působení v první lize. Nakonec Pražané obsadili pátou pozici se ziskem 48 bodů a o bod zůstali za nakonec čtvrtou postupující Zbrojovkou Brno. V novém druholigovém ročníku už to zdaleka tak slavné není. Bohemians jsou ve velké konkurenci až na třinácté pozici s jedenácti body. Střížkovští přitom prohráli pouze ve třech případech, na opačném pólu však stojí pouze jedna výhra.

Bohemians nasbírali hned osm remíz a celkem suverénně se mohou pyšnit titulem remízový král. V minulé sezóně nasbírali remíz šest, už nyní po dvanácti kolech tak tento výsledek o dvě "plichty" překonávají. Zajímavý je také fakt, že Pražané remizovali od úvodního kola sedmkrát za sebou. Jejich poslední forma však nasvědčuje, že jednobodové zisky byly ještě dobré. V posledním kole totiž třináctý tým tabulky prohrál vysoko 0:3 na půdě nováčka z Pardubic. Je však třeba říct, že Znojmo bude zajímat hlavně statistika soupeře na domácím hřišti, a ta je tedy poměrně odlišná. Doma totiž Střížkovští ještě neprohráli

FK Bohemians disponují i v tomto ročníku zkušeným kádrem, ve kterém se to hemží známými jmény. Můžeme uvést třeba útočník Zdeňka Šenkeříka, který přišel z Baníku Ostrava. V kádru také můžeme najít dalšího nebezpečného útočníka Olega Duchniče. O jednoho střelce však Pražané přišli, v průběhu sezóny odešel do Zbrojovky Brno Michal Škoda. Právě se střílením branek jsou Střížkovští na štíru, doposud dali pouhých osm gólů a v tomto ohledu už je horší jen poslední Čáslav, která rozvlnila síť sedmkrát. Pražané tak mají štěstí, že se mohou spolehnout alespoň na obranu, která inkasovala dvanáctkrát, což sice není skvělé, ale špatné také ne.

DO PRAHY BEZ VAŠÍČKA

Znojmo i po dvanáctém kole vévodí tabulce druhé ligy, což se ale ostatně vědělo už před odehraným kolem. Jihomoravané měli na druhý Žižkov čtyřbodový náskok a v tomhle ohledu se toho moc nezměnilo. Jedinou změnou je prohození Žižkova s Bohemians 1905 na druhém a třetím místě a ztenčení náskoku na tři body. Do hry se pak nově zapojil i nováček HKF Olomouc. Klub z Holice se bodově dotáhl na třetí Žižkov a s trio na v popředí tabulky se tak stal kvartet.


FK Bohemians Praha • 1.SC Znojmo
Sobota 27.10.2012 (10:15 hod.)

V minulém kole Znojmo remizovalo se Žižkovem, který bránil zuby nehty bezbrankovou remízu. Z hlediska pravděpodobnosti se remíza jeví jako reálná i v Praze, jak již bylo zmíněno osm remíz Střížkova mluví za vše. Znojemští navíc budou postrádat kvůli žlutým kartám šesti gólového Václav Vašíčka.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies