FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Se Žižkovem bez branek

Se Žižkovem bez branek Z n o j m o - Bezbrankovou remízou skončil zápas Znojma s Viktorkou Žižkov. Utkání prvního s druhým nenabídlo příliš ofenzivní fotbal. Znojmo mělo především v druhé půli poziční převahu, hostům ale zřejmě bod stačil a v tabulce se tak nic nemění. Znojmo je první a Žižkov zatím o skóre druhý před HFK Olomouc.

 
 
12.kolo, neděle 21.10.2012
1.SC Znojmo FK - FK Viktoria Žižkov  0:0  (0:0)

ŽK: Vašíček, Okleštěk - Bartošák, Mareš, Hílek, Kiidron, Sloboda.
Rozhodčí: Bílek - Kocián, Peřina.
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Avdič, Yonov (K), Šilinger - Sukup, Lacko, Hnaníček (60. Cihlář), Okleštěk, Buchta - Vašíček (85. Mandula).
FK Viktoria Žižkov: Boháč - Ricka, Kiidron, Čermák, P.Besta - Bartl, Hílek (K), Mareš, Sloboda , Bartošák (90. Bodeček) - Kotyza.
Počet diváků: 1215
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Šlágr 12. kola se hrál na jihu Moravy, vedoucí Znojmo hostilo druhý Žižkov. Branek se však největší znojemská návštěva v této sezóně nedočkala. Neproběhl ani souboj dvou kanonýrů domácího Vašíčka a hostujícího Surynka. Žižkovský útočník zůstal pouze na lavičce náhradníků a trenér Nádvorník nevyslal do hry jediného klasického útočníka, na hrotu se pohyboval záložník Kotyza. První půle přinesla vyrovnaný fotbal, v té druhé si Znojmo vytvořilo poziční převahu, avšak nedokázalo ji využít. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

První půle by se dala charakterizovat jednoduchými slovy - hlavně nedostat branku. To byl hlavní cíl obou celků, které se do útoku nehnaly ve velkém počtu hráčů, což se samozřejmě projevilo na šancích. Žižkov to zkoušel z přímého kopu, kdy pálil z větší vzdálenosti Mareš. Jeho pokus v 35. minutě však zlikvidoval brankář Hrubý. Znojmo mělo o pár chvil později ještě větší příležitost, kdy po odraženém míči pálil z bezprostřední blízkosti pohotově Okleštěk. Žižkovský brankář Boháč ovšem předvedl skvělý reflexivní zákrok. Tyto důležité momenty se tak vměstnaly až na závěr půle, kdy se hra nepatrně otevřela.

Druhé dějství toho nenabídlo o moc více. Poziční převaha se přiklonila na stranu Znojma, které však svůj platonický tlak nedokázalo přetavit v góly a prakticky ani v šance. Jedinou vážnější měl v 78. minutě po zpětné přihrávce Hříbka Vašíček, ale tísněn dvěma protihráči zakončoval pouze vedle tyče. Žižkov byl ve druhé půli směrem do ofenzívy takřka nulový. Nejlepší střelec týmu Surynek zůstal pouze na lavičce a do hry vůbec nezasáhl. Dobře však šlo Pražanům sbírání žlutých karet, celkem jich viděli z rukou sudího Bílka za celý zápas pět.

 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies