FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo bude ve Varnsdorfu hájít první místo

Znojmo bude ve Varnsdorfu hájít první místo Z n o j m o - Týden si mohli Znojemští užívat prvního místa v druholigové tabulce. Tohle vedení si mohou prodloužit i nadále, stoprocentní jistotu by jim dávala výhra ve Varnsdorfu. Tam to však vůbec nebude jednoduché, Slovan má totiž v domácím prostředí výbornou bilanci a doposud ještě neprohrál.

 
 
 
TREND NASTAVENÝ Z MINULÉ SEZÓNY - FK VARNSDORF

Varnsdorfští hrají stejně jako Znojemští druhou ligu už třetím rokem a rozhodně si za tu dobu nevedli špatně. V nováčkovské sezóně skončili na dvanáctém místě a v minulém ročníku už to bylo místo sedmé a příjemné překvapení ligy. I v současné panuje ve Varnsdorfu příjemná nálada, klub je totiž na šesté pozici. K vyšším příčkám je ale přece jen poněkud daleko. Na páté HFK Olomouc ztrácí tři body, na příštího soupeře pak dokonce bodů devět. Situace za Varnsdorfem je naopak rozdílná. Střed tabulky je našlapaný a mezi čtrnáctým a šestým je pouze čtyřbodový rozdíl.

Výsledky nedělního soupeře Znojma jsou i navzdory šestému místu jako na houpačce. Dokazuje to i dosavadní bilance čtyř výher, čtyř proher a dvou remíz. Naposled Varnsdorf podlehl poněkud překvapivě snadno na hřišti poslední tabulky Opavy, kde dostal tři branky. Doma jsou však Varnsdorfští takřka stoprocentní, čtyři výhry a jedna remíza to už nahání v řadách soupeřů poněkud strach. Problémem jsou již zmíněné zápasy venku, které znamenaly pouhý bod za remízu v Pardubicích.


Znojmo z Varnsdorfu jako soupeře zrovna nadšením neskáče. Porazit ho, se totiž jeví podle vzájemných zápasů jako nadlidský úkol. Varnsdorf vstoupil do nováčkovské druholigové sezóny ve stejné době jako Znojmo. Za dva uplynulé ročníky proti sobě odehrály týmy čtyři utkání a Znojmo ani v jednom případě nevyhrálo. Postupně se však lepší, v první sezóně dvakrát prohrálo, v minulé už to byly dvě remízy, co nyní?(Foto: fkvarnsdorf.cz)

Slovan v létě opustil srbský střelec Melunovič, který se vrátil z hostování do Teplic. Varnsdorf ale disponuje jiným nebezpečným forwardem. Je jím Ukrajinec Rudnickyj, který sice měl zamířit do prvoligové Jihlavy, z toho ale nakonec sešlo. I další zajímavé jméno je ze zahraničí, je jím černohorský záložník Cana. Sedmý tým tabulky tedy disponuje dobrou ofenzivní silou, jak již bylo zmíněno, platí to ale spíše pro domácí prostředí, kde se svěřencům Zdenko Frťaly opravdu daří.

ZNOJMO VLÁDNE DRUHÉ LIZE. JAK DLOUHO?

Znojmo poskočilo díky minulé výhře nad Táborskem na první pozici, jeho hlavní sokové Bohemians 1905 a Žižkov totiž klopýtli a prohráli. Jihomoravané tak nadále příjemně překvapují fotbalovou veřejnost. Nyní je však čeká vůbec nejsložitější pozice, hájit první místo. Do drtivé většiny utkání nyní budou znojemští vstupovat jako favorité, a to není jednoduchá role.


FK Varnsdorf • 1.SC Znojmo
Neděle 14.10.2012 (16:00 hod.)

Přípravu na víkendové utkání proti Varnsdorfu si Znojmo zpestřilo přípravným zápasem se slovenskou Senicou, duel nakonec skončil remízovým výsledkem a příležitost dostali hráči širšího znojemského kádru.

 
 
 
 
Zápasový servis
fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies