FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Skvělý úvod zápasu zajistil U15 v Břeclavi vítězství

Skvělý úvod zápasu zajistil U15 v Břeclavi vítězství V sobotu 6.10.2012 jsme zajížděli na mistrovské utkání do Břeclavi.

 
 
9.kolo, sobota 6.10.2012
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek - 1.SC Znojmo FK  1:2  (1:2)
Branky: Poláček - Procházka 2
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek: Turek (36. Hubl) - Kocián, Sedláček, Sladký, Cinádr (55. Myslík) - Nejezchleba, Krevňák, Poláček, Vodák - Popp, Juras (Víša, Herman, Myslík, Pekaj, Hubl)
1.SC Znojmo FK: Trmal - Fiala (63. Padrta), Švancara, Rapouch, Kulíšek (52. Tóth) - Křišťál, Švejkar, Procházka, Švejda - Dufek, Bastl (42. Matěj)

Komentář k zápasu

Tento soupeř nám moc nesedí a vždy je to spíš utkání o bojovnosti a následných chybách. Celé utkání rozhodly tři na vlas stejné chyby. Ve 2.min. vybojoval Procházka na středu hřiště míč a vystřelil z 25m. Domácí brankař stál venku z brány a střelu podcenil 0:1. Ve 3.min. domácí brankář rozehrává míč venku z brány. Opět Procházka míč vybojoval a střelou z 30m trefil prázdnou branku 0:2. Najednou jsme polevili v napadání a domácí lépe kombinovali a měli míč více na svých kopačkách. V 15.min. jsme zahrávali přímý volný kop z 25m. Fiala však jen nastřeluje zeď, ale odražený míč opět dostal Procházka. Tentokrát jeho střela končí těsně vedle. Ve 24min zbytečně zahráváme malou domů z poloviny hřiště. Bohužel žádný z hráčů se nenabídl a Trmal venku z brány rozehrává míč hráčům do kombinace, ale zády k soupeřově bráně. Domácí Poláček rozehrávku vystihla a střelou z dálky přehazuje Trmala 1:2. Do poločasu stojí za zmínku jen série našich rohových kopů v 27.min. - bez brankového efektu.

V druhém poločasu mohlo být vyrovnáno. V 36.min. se prosadil domácí hráč středem a nahrál na volného levého útočníka. V poslední chvíli Rapouch uklízí míč na roh. Druhý poločas byl jen bojovný a z naši strany více vydařenější co se týká vypracování šancí. Jenže vždy jsme se zachovali zbrkle, nebo nás zklamalo správné převzetí míče a koncovka. Matěj v 63.min. sám před brankařem místo, aby zakončil tvrdou střelou, tak dal doslova míč do rukou brankaře. Ještě jsme měli dva pěkné náběhy do vápna, ale centry Matěje se Fialovi nepodařilo zpracovat nebo úspěšně dokončit. Přímočarost však ukázal střídající Padrta, který níc nevymýšlel a vždy když to šlo, tak vystřelil. Jeho rozhodování bylo rozhodně více nebezpečné a účinnější.

Ohlasy

"I když bylo vítězství vydřené, tak o to více je pro nás cenné. Příště máme volno a pokusíme se hráče namotivovat na další naše utkání." řekl po utkání trenér znojemské U15 Jiří Kotlán

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies