FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Policie ČR uzavřela zápas se Zbrojovkou Brno

Policie ČR uzavřela zápas se Zbrojovkou Brno Dnes uzavřela policie ČR zápas se Spartou Praha

 
 
 

Na dnešním dopoledním jednání, za přítomnosti ředitele znojemské policie, ředitele krajské správy PČR, místostarosty města Znojmo p.Groise a manažera našeho klubu K.Hodáka, byl definitivně uzavřen zápas mezi 1.SC Znojmo a Zbrojovkou Brno. Byla vyhodnocena činnost pořadatelské služby a bezp. agentury, činnost Městské policie Znojmo a PČR včetně zásahové jednotky. Byla přijata některá opatření do budoucna. Bylo konstatováno, že součinnost všech zainteresovaných složek probíhala velmi dobře. Přijatá opatření se týkají objektu stadionu a činností pořadatelské služby. Cílem je minimalizovat projevy výtržností při rizikových utkáních ve Znojmě.

V závěru bylo konstatováno, že vzhledem k výjimečným okolnostem, za kterých zápas probíhal, ale i díky činnosti účastnických složek, včetně pořadatelů a security klubu, Policie ČR nebude po fotbalovém klubu 1.SC Znojmo požadovat finanční náhradu za provedený zákrok.

Tímto klub 1.SC Znojmo ještě jednou děkuje přísl. policie ČR, ale i Městské policie za spolupráci a odpovědnost se kterou k utkání přistoupila. Děkujeme Městu Znojmu (p.starostovi Gabrhelovi a místostarostovi Groisovi) za pomoc s organizací jak samotného utkání, tak po skončení zápasu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies