FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC Znojmo FK na prosincové besídce na internátu ve Veselé ulici

1.SC Znojmo FK na prosincové besídce na internátu ve Veselé ulici Z n o j m o - První den zimní a letní přípravy, první mistrovské utkání sezóny. Jsou místa, která jsou v našem kalendáři pevně zaznačené. Jedním z nich je i návštěva Mikulášské besídky dětí z internátu na Veselé ulici. Datum pondělí 15. prosince bylo červeně podtrženo a ani tentokrát jsme tak nemohli chybět, byť se spíše jednalo už o předvánoční besídka. Dětem jsme pochopitelně přinesli prostřednictvím hráčů 1.SC Tomáše Cihláře, Daniela Odehnala, trenéra brankářů Josefa Hanzálka a kustoda Libora Paličky spoustu sladkostí a řadu dalších dárků.

 
 
 

Mikulášská besídka se trochu proměnila v předvánoční, ale na škodu to rozhodně nebylo a děti nebyly o nic ochuzeny. O zábavu se staral moderátor akce Milan Jonáš a o hudbu DJ Izzy Cooper. Zástupci z našich řad ale nezůstali stranou a hned se zapojili do programu, ať už šlo o tancování, improvizovaný vláček, či jako dobrovolníci u kaskaderských kousků. Na Tomáši Cihlářovi, Danielovi Odehnalovi, trenéru brankařů Josefu Hanzálkovi i na kustodu Liboru Paličkovi bylo opravdu vidět, že si besídku užívají.

Jak bylo psáno výše, program byl jako každý rok opravdu bohatý. Vystoupení si připravila taneční skupina Mighty Shake i samotné děti z internátu. Nechyběla ani kytara a vánoční koledy. Zlatým bodem večera pak bylo pochopitelně rozdávání dárků. Děti měly radost nejen ze sladkostí, ale i z fotbalových míčů Adidas.

Děti přišel navštívit mimo našich fotbalistů i otec Marian z Farnosti Louka. Na dálku pak malé kamarády také pozdravila naše dlouholetá brankářská opora Vlastimil Hrubý (nyní Jablonec pozn. red.). Povinnosti mu nedovolili být přímo u toho, dětem ale poslal řádu menších a větších dárečků.

PODĚKOVÁNÍ SPONZORŮM a PARTNERŮM

Na darech pro děti z internátu na Veselé ulici se mimo klubu 1.SC Znojmo FK, trenérů mládeže 1.SC Znojmo FK a hráčů A-týmu 1.SC Znojmo FK podílely také Aventin, Tomáš Kubík (sportbar Kruh) a Adidas. Poděkování patří i Vlastimilu Vošmerovi a Jiřímu Malárovi.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies